Uitvaartverzorging Hesseling

Ontzorgend, persoonlijk, waardig.

 

Overlijden melden 24/7 bereikbaar op tel: 0628225269

Uitvaart in Nijmegen

 

 

Uitvaart Nijmegen

Afscheid nemen van iemand die dichtbij je staat en een plaatsje in je hart heeft, is moeilijk.

Het is een tijd vol verdriet en onzekerheden.
Op een respectvolle wijze sta ik u
bij het afscheid van uw dierbare bij.

Uitvaart Nijmegen РAngelique Hesseling 

 

Mijn naam is Angelique Hesseling, ik ben 51 jaar oud en woon in Nijmegen. Ik heb twee kinderen en ben daarnaast een trotse oma van twee prachtige kleinzonen.

Ik omschrijf mezelf als een ondernemend, vriendelijk en zorgzaam persoon. Na mijn loopbaan bij de politie bleek mijn hart toch echt te liggen in de uitvaartbranche. Inmiddels heb ik ruim twaalf jaar ervaring als uitvaartverzorgster.

Toen mijn lieve vader begin dit jaar overleed, heb ik veel nagedacht over de zorg en aandacht rondom een overlijden. Ik besloot mijn eigen bedrijf te starten. Hierdoor kan ik nog meer tijd en zorg besteden aan de families en nabestaanden. Een belangrijk punt vind ik de aandacht voor kinderen en kleinkinderen die afscheid moeten nemen van een dierbare. In mijn ogen wordt dit onderschat, terwijl juist die zorg voor hen zo belangrijk is. Door ze erbij te betrekken en ze de juiste aandacht te geven, hoop ik dat ze terug kunnen kijken op een waardige en respectvolle uitvaart. 

Rondom een overlijden en uitvaart krijgt u te maken met verschillende vragen, zoals: heeft u nog oude polissen en zijn deze nog inbaar? Wat zijn de kosten van een uitvaart? Wat zijn de mogelijkheden? Allemaal voorbeelden van vragen waarbij ik u kan helpen. Daarnaast geef ik u graag advies over de verschillende verzekeringsmaatschappijen. In de loop der jaren heb ik hier veel mee te maken gehad. Ik kan u daarom objectief adviseren in een verzekering die u al heeft of wilt afsluiten.

U kunt vrijblijvend een afspraak maken. In de avonden en/of weekenden ben ik ook beschikbaar.