Uitvaartverzorging

Uitvaartverzorging Nijmegen

Uitvaartverzorging Hesseling is dé specialist in uitvaartverzorging en kinderuitvaarten. Door de persoonlijke werkwijze bied Uitvaarverzorging Hesseling een stukje houvast in een lastige periode. Ik ben voornamelijk werkzaam in de omgeving Nijmegen. U profiteert hier van mijn jarenlange ervaring in deze regio waardoor vrijwel iedere wens vervult kan worden.

Wilsbeschikking

In een wilsbeschikking legt u vast wat uw wensen zijn rondom uw uitvaart. Deze wilsbeschikking is vaak praktisch en geeft rust voor uw nabestaanden. Een wilsbeschikking kunt u gratis bij mij opvragen.

Betaalbare uitvaart

Ik zie vaak dat de uitvaart goedkoper kan worden verzorgd en dat er soms geld overblijft uit de polis. Bent u verzekerd bij een grote instantie, maar heeft u liever dat een betrokken uitvaartverzorgster de uitvaart verzorgt? Neem in dat geval gerust contact met mij op via telefoonnummer 06-28225269 of mail naar Info@uitvaartverzorginghesseling.nl.

Wilt u dat iemand niet alleen het gesprek voert, maar ook de uitvaart begeleidt vanaf de eerste dag tot ruim na de uitvaart? Ook daarvoor kunt u bij mij terecht. Samen bespreken we de mogelijkheden voor een passende uitvaart – Uitvaart Nijmegen.

Uitvaartkosten

Basiskosten: 

De basiskosten van elke uitvaart bestaan uit de verzorging en het vervoeren van de overledene, en tevens de bezorging van de kist. Voor alle overige opties zijn de kosten afhankelijk van uw wensen.

De dienstverlening van de uitvaartverzorgster:
Het werk van de uitvaartverzorgster, zowel voor een begrafenis als voor een crematie, is een belangrijk onderdeel van iedere uitvaart. De dienstverlening van de uitvaartverzorgster bestaat onder andere uit het verzorgen van de wettelijke formaliteiten, huisbezoeken, het dagelijks persoonlijke contact en het samenstellen van rouwdrukwerk en de eventuele rouwadvertentie. Ook het voorbereiden en begeleiden van de plechtigheid zijn taken van de uitvaartverzorger. Ik geef u hier graag een goed advies in. 

Eventuele extra kosten: 

Bij een uitvaart vindt ook vaak een plechtigheid plaats. Verwacht u meer gasten dan is toegestaan of blijft het lichaam van de overledene langer opgebaard? Dan vallen de kosten hoger uit. Dit geldt ook wanneer er meer volgauto’s in een stoet meerijden. Verder zijn er kosten voor rouwkaarten. 

Kennismakingsgesprek

Nadenken over de uitvaart van uzelf of van een dierbare is iets waar u zich waarschijnlijk liever niet mee bezighoudt. Toch loopt u hiermee het risico dat u te laat bent. Dit zorgt ervoor dat u of uw nabestaande in alle haast een uitvaart moet regelen. Om dit te voorkomen, kunt u bij mij een oriënterend gesprek inplannen. Ik kom bij u langs en bespreek elk onderdeel van de uitvaart. Op basis daarvan wordt desgewenst een gespecificeerde offerte gemaakt. Ik weet uit ervaring dat dit duidelijkheid en rust schept voor alle betrokkenen.

Informatie links:

 Uitvaartverzorging Nijmegen.